Årsmötet 2020 Inställt för tredje gången

Vi måste tyvärr meddela att även årsmötet på Folkets hus är inställt på grund av vad vår statsminister informerade om igår. Max 8 personer.
Detta innebär att vi kommer att få 2 årsmöten nästa år. 2019 + 2020.Som det ser ut för tillfället finns det ingen annan utväg, med tanke på alla helger som förestår.

Alla medlemmar kallas härmed till årsmötet torsdagen den 3 december kl. 18:30 i lilla festsalen i Landskrona Folkets Hus. Ingång via Eriksgatan 72. Vi kommer inte att ha någon servering. Tvingas vi ställa in igen kommer inget årsmöte att hållas i år utan det blir dubbla möten nästa år.

Det kommer finnas möjlighet att köpa Bingolottos julkalender på årsmötet och vi vill påminna er att ni fortfarande har möjligheten att stödja föreningen genom att sätta in 100 kr/julkalender plus 12 kr porto på föreningens bankgiro 373-4001 så sänder vi er en kalender (glöm inte att ange vem vi ska skicka kalendern till).

De flesta möteshandlingar har funnits tillgängliga på hemsidan (datum i kallelse och dagordning stämmer ej) sedan minst den 16 mars och alla kan fås på papper på själva årsmötet eller skickade hem om så önskas. Kontakta styrelsen om ni har frågor eller förslag. Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast två veckor före årsmötet alltså den 19 november.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.