Medlemsmöte 2016-12-08 Julsamkväm

Julen närmar sig med stormsteg och det är följaktligen tid för det traditionsenliga Julsamkvämet. Vi upprepar succén från ifjol och träffas i Larvilokalen där vi serverar landgångar, glögg, pepparkakor och lite annat som här julen till. Vi umgås i lite mer avslappnade former, lyssnar på julmusik och svarar på frågor i en frågelek (förhoppningsvis).

Larvilokalen är på Larvigatan 19D och tiden är torsdagen den 8 december kl. 18:30. Sista anmälan är söndagen den 4 december. Lokalen ligger på baksidan av det mittersta av de 5 gula tegelhusen. Enklast är att parkera på och ta sig in via parkeringen vid Kapellvägen. Närmaste busshållplats är Landskrona Kapellvägen.

Jullandgångarna kommer i år igen från City Gross Delikatessdisk och kommer att kosta 100 kr men då ingår förutom den goda landgången, alkoholfri dryck och juligt tilltugg (pepparkakor, glögg etc).

När vi ändå pratar om City Gross är det passande att nämna att vi som vanligt samlar in City Gross kvitton från våra medlemmar. City Gross donerar oss 1% på det totala summan av alla saldon på kvittona. Föreningen lämnar in kvittona två gånger om året och det ger en god inkomst till föreningen så vi tackar er alla som lämnat in kvitton tidigare.

Ett annat sätt att stödja föreningen är att köpa Bingolottos Julkalender som vi kommer sälja på Julträffen för 100 kr. Julkalendern är en skraplott med en ”lucka” för varje dag. En betydande del av priset går direkt till att stödja föreningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.