Nytt nummer av medlemstidningen, sista öppet hus och andra chans på jubileumsfesten

Den nya redaktionen, Verner Uhrenholt, Solweij Persson, Mona Andersson och Claes Lindström, har gjort ett utmärkt arbete med att få fram en tunnare men samtidigt fyllig tidning. För dig som medlem ingår tidningen i ditt medlemskapet och du kan hämta ditt exemplar på valfritt möte på Säbygatan eller Larvigatan. För att spara på portot kommer vi inte skicka ut några exemplar förrän efter jubileumsfesten. Vi hoppas att så många som möjligt kommer och hämtar deras exemplar. Observera att ett familjemedlemskap inte berättigar till ett extra exemplar av tidningen men du kan alltid köpa tidningen för 30 kr.

Årets sista öppet hus blir torsdagen den 23 november och tisdagen den 28 november. Vi är glada att så många har uppskattat vår nya lokal och kommit på våra tisdagsmöten. I vår hoppas vi att några ytterligare fler besöker oss på torsdagarna. Vi öppnar vår lokal igen i mitten av januari (datum ej satt).

Vi tycker det är jätteroligt att så många vill komma på vår jubileumsfest därför erbjuder vi er som missade att anmäla er en andra chans (anmäl er genom inbjudan ni redan fått eller kontakta styrelsen). Jag kan nu avslöja att huvudrätten är en smaskig hjortgryta från Västra Karaby. Jag har från säkra källor fått reda på att den smakar underbart och hoppas det kan locka några ytterligare att fira jubileet med oss den 6 december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.