Släktforsknings året 2018 går mot sitt slut

Idag, den 29 november, är det sista öppet hus för i år. Efter Niklas Hertzmans mycket populära och medryckande föreläsning om DNA avslutade vi säsongen med landgångar och glögg. Det stora intresset och det faktum att många utnyttjade möjligheten att göra DNA-test garanterar att vi ska försöka bjuda in honom igen när vi har resultat att tolka.

Öppet hus börjar i vår tisdagen den 15 januari kl. 13 och torsdagen den 17 januari kl. 13. Ni är alla välkomna tillbaka då. Vårens program är nu upplagt på hemsidan och vi hoppas ni finner det intressant. Förslag på föredrag eller andra aktiviteter är alltid välkomna.

Vår tidning kommer att delas ut i början av december till er som inte redan hämtat ert exemplar. Portokostnaden är hög vilket är anledningen till att vi bad alla som har möjligheten att hämta tidningen själv men alla kommer naturligtvis få sin tidning.

Vi vill också ta tillfället i akt att påminna om att vi samlar in kvitton från City Gross. City Gross ger vår förening 1% av summan i bidrag. De har generöst stöttat vår förening i många år. 2018 fick vi hela 9 138 kr vilket troligen är rekord för oss. Vi lämnar i kvitton nästa gång i slutet av januari så kommer gärna förbi med era kvitton när vårens verksamhet startat.

Landskronabygdens Släktforskare önskar alla sina medlemmar och samarbetspartner en riktigt god jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.